Friday, March 23, 2007

Lokale radiostationer og forår i København!

Ja, jeg er skitzofren.

Der skal ikke mere end en enkelt solskinsdag til, før jeg forelsker mig i Danmark igen, og vågner op med "Kom maj, du søde milde" for fuld udblæsning i hovedet.

Med radioens pigekor, tror jeg, det lød ihvertfald sådan på min indre FM-frekvens.

Den opfanger ellers Nørrebros radio for tiden, altså, den radio der står på gulvet i mit værelse. Ved et tilfælde fangede jeg denne lille station, og er nu blevet så glad for dens hæse ligefremme værter, tekniske uheld og fuldstændigt uforblommede socialisme, at jeg ikke har fundet tilbage til P1 eller P3 siden.

Jeg elsker de amatøragtige indslag, og åbenlyse dagsordener og Kim Larsen sange.

Det får mig til at indse, hvor umenneskeligt og overproduceret kommerciel og professionel radio virker. Som en glat overflade som man bliver præsenteret med, hermetisk lukket og så professionelt præsenteret, at det virker afskrækkende for at gå i dialog med programmerne.

Nu hører jeg, at FM båndet skal omlægges, så der bliver mere plads til kommercielle radio stationer. Hvis jeg havde tid, ville jeg starte en underskriftindsamling imod tiltaget, men har på nuværende tidspunkt drligt tid til at spise andet en nudler og toblerone, og har ikke støvsuget i en måned, så opfordringen er hermed givet videre.

Comments:
This comment has been removed by a blog administrator.
 
To spørgsmål:

Hvad er vigtigst for den siddende regering: Kommercialisering eller menneskelige værdier?

Anser du det som sandsynligt at en underskriftsindsamling i denne givne situation kunne ændre på beslutningen om den yderligere kommercialisering?

Men du har fanme ret. Den station, jeg finder absolut morsommes mest menneskelig er Århus studenterradio. Den holder 100.
 
Selvfølgelig ændrer en underskriftindsamling ingenting reelt set.

Men man må aldrig holde op med at vise magthaverne at man godt er klar over hvad de foretager sig, og at man ikke er tilfreds med det. Det er det mindste man kan gøre. Ellers kan de altids forsvare sig med, at de ikke mødte nogen modstand.
 
Jeg synes nu ikke, man skal sminke et lig. Det skal bare begraves.
 
Eberhard: Dermed mener du?
 
Jeg mener at vi skal stemme de to (tre) væk fra regeringsmagten ved næste valg. Jeg synes ikke, man skal give dem chancen, for med små ændringer i store sager at fremstå bedre i pressen end højst nødvendigt.

Et fint eksempel er at DF's fremmedhad nu ligger lige under overfladen i stedet for frit fremme, som det til tider gjorde i slutningen af 90erne. Et andet eksempel er regeringens milliardbesparelser, der er blevet fulgt op med milliontilskud, der er det sidste indtryk, man så har af mange sager. Lad dem da give os det dårligste indtryk som det sidste, så de kan få folkets stemning mod sig, på den måde de er berettet til.
 
Naa, du tanker stor politisk - jeg har intet rigtigt haab paa den front, al magt til graesroedderne og Noerrebros radio.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?